Dekorativne tapete

 
Loft 03 - kolekcija 03, Filus laminat centar

Loft 03 - kolekcija 03
 
Loft

Kolekcija 03 iz Loft 03 učinit će Vaš prostor modernim i ekskluzivnim. U širokoj lepezi boja, tonova kao i dizajna uvijek ćete biti korak ispred svih. 
Sa nježnim motivima ove kolecije uredite svoje zidove i odaberite živahne motive sa kojima će vaše prostorije zračiti veseljem!

Loft 03 - kolekcija 02, Filus laminat centar

Loft 03 - kolekcija 02
 
Loft

Kolekcija 02 iz Loft 03 učinit će Vaš prostor veselim. U širokoj lepezi boja, tonova kao i dizajna uvijek ćete biti korak ispred svih. 
Uredite svoje zidove u cvijetnim dezenima sa kojima će vaše prostorije zračiti veseljem!

Loft 03 - kolekcija 01, Filus laminat centar

Loft 03 - kolekcija 01
 
Loft

U kolekciji 01 iz Loft 03 pronaći ćete klasične i elegante dezene za Vaš prostor. U širokoj lepezi boja, tonova kao i dizajna uvijek ćete biti korak ispred svih. 

Shine, Filus laminat centar

Shine
 
Barcode

Kolekcija Shine dekorativnih tapeta sastoji se od raznih stilova i veselih dezena koje će se lako uklopiti u svaki životni ili radni prostor te učiniti ga ugodnijim, ljepšim, modernim i ekskluzivnim. Zalijepite tapetu na jedan zid i dajte prostoriji novi i profinjeniji izgled.

Zbog ukrasnih motiva na njima, dekorativne tapete su dovoljan ukras same za sebe. Odaberite boju, dezen koji se uklapa u Vaš prostor i stvorite ugodniju atmosferu za sebe i druge!