Lajsne

 
Lajsne VITA 60, Filus laminat centar

Lajsne VITA 60
 
Arbiton

Lajsne VITA 60 nudi veliki izbor dezena sa nijansama prirodnog drveta. Montaža i demontaža lajsni je vrlo jednostavna. Odaberite lajsne koje će savršeno pristajati vašim podovima.

Lajsne VITA 40, Filus laminat centar

Lajsne VITA 40
 
Arbiton

U kolekciji klasičnih lajsni Vita 40 nalaze se pažiljvo odabrani dezeni raznolikih nijansi koji će pristajati uz vaš pod. Montaža ovih lajsni je vrlo jednostavna, kao i demontaža.

Lajsne TSL, Filus laminat centar

Lajsne TSL
 
Arbiton

Lajsne TSK idealne su za podove sa tepisima ili linoleum podove. Izvrsno prianjaju uz zid i pod. Iz kolekcije TSL lajsni odaberite boju koja će se uklopiti uz vaše podove.

Lajsne LW, Filus laminat centar

Lajsne LW
 
Arbiton

Lajsne LW su izrađene od fleksibilne termoplastike sa samoljepljivom folijom. Pogodne su za sve vrste podova sa tepisima. Montiraju se vrlo brzo i direktno na zid. Izvrsno prianjaju uz neravne zidove.

Lajsne LM60, Filus laminat centar

Lajsne LM60
 
Arbiton

Rubne lajsne LM60 pružaju idealnu kombinaciju funkcionalnosti i estetike. Moderni dezeni imaju nevidljivu vezu donjeg i gornjeg dijela lajsne i odgovaraju bojama najprodavanijih podova. Odlično prianjaju uz zid i pod, te je montaža vrlo jednostavna i brza.

Lajsne LM55, Filus laminat centar

Lajsne LM55
 
Arbiton

Montažne lajsne LM55 zbog gumene trake na gornjim i donjim rubovima izvrsno prijanjaju uz zid i pod. Postavljanje ovih lajsni je brzo i jednostavno.

Lajsne MDF, Filus laminat centar

Lajsne MDF
 
Arbiton

U kolekciji lajsni MDF pronaći ćete široki spektar dezena koji će se uklopiti u vaš pod. Montaža je jednostavna i brza. Lajsne su otporne na udarce i visoke tvrdoće.

Lajsne HSL, Filus laminat centar

Lajsne HSL
 
Arbiton

Klasična HSL lajsna primjenjiva je za sve tipove podova - laminirane podove, keramičke pločice, linoleum i dr. Otporne su na vlagu i imaju mogućnost višekratne montaže i demontaže. U raznobojnoj ponudi sa izgledom drveta pronađite idelne lajsne za vaše podove.