EPL168 Chromix bijeli

EGGER laminatni pod s izgledom pločica za vlažne prostorije

Chromix bijeli impresionira svojom svestranošću: S jedne strane imitira izgled metala, no s druge strane podsjeća na beton – a sve to u svijetloj bijeloj nijansi.

EPL168 dio je koncepta INTERIOR MATCH. Koncept kombinira usklađene dekore Dekorativne kolekcije i dekore podova kako bi se postigla potpuna usklađenost u interijeru. Ovaj dekor usklađen je s dekorom F637 u strukturi ST16 iz EGGER Dekorativne kolekcije.

Opširnije o EGGER dekorima TREND SELECTION: www.egger.com/trendselection

Laminatni pod 8/32 Kingsize

Zatražite ponudu
Kategorije: ,
Opis

Opis

Vaše prednosti

  • Vlagootporan do 72 sata zahvaljujući posebnoj strukturi proizvoda s nosivom pločom Aqua+ i preciznim sustavom polaganja CLIC it!
  • Savršen za kuhinje, kupaonice i hodnike, kao i za komercijalne primjene s češćim čišćenjem – jednostavno čišćenje parnim čistačem
  • Fleksibilno postavljanje zahvaljujući sustavu polaganja CLIC it! sa i bez lijepljenja

Od udobne dnevne sobi do puristički uređenog potkrovlja, od rustikalne blagovaonice do privlačne hotelske sobe: laminat je jedna od najpopularnijih vrsta podova. I jedan od najsvestranijih podova. Zahvaljujući bogatoj ponudi autentičnih dekora – od modernog izgleda punog drva do skandinavski svijetlih i elegantnih dekora – za svaku prostoriju i svaku koncepciju uređenja interijera može se naći savršeni dizajn. Uz mnoštvo dekora naš Laminatni pod se odlikuje i vrhunskom kvalitetom izrade i funkcionalnim svojstvima. Robustan je, lako se održava, fleksibilan je i brzo se postavlja. I sve to uz odličan omjer cijene i kvalitete. Osjetite kvalitetu našeg Laminatnog poda na svakom koraku.

Zbogom hladnim pločicama: Odaberite pod koji je održivo proizveden i lako se postavlja. Naš Laminatni pod s posebnom Aqua+ tehnologijom pouzdano čuva od vode. Zahvaljujući vodootpornoj nosivoj ploči Aqua+ savršen je za kupaonice, kuhinje i hodnike, kao i za komercijalne primjene koje se često čiste. Naš Aqua+ Laminatni pod lako se čisti, može se čistiti čak i pomoću parnih čistača.