Poslovnice ne rade narednih 30 dana

Filus Centar Laminata
O Nama

Trgovački obrt Filus je osnovan u Bjelovaru 2009.g i kao nova trgovina na našem malom i zasićenom tržištu bavi se prodajom i montažom parketa te laminata – podnih obloga od drveta i drugih materijala.

Prodajni program obuhvaća masivne gotove parkete – lakirane i neobrađene, dvoslojne gotove parkete, troslojne gotove parkete, višeslojne gotove parkete, laminate – drvene obloge, drvene obloge za vanjske površine, drvene obloge za vanjske i unutrašnje zidove, gotovi lakirani pluto, kao i sve vrste letvica, profila, podloga, lakova za parkete, ljepila za parkete i drugih materijala koji su potrebni za montažu laminata odnosno podnih obloga.

Uz pomoć naših dobavljača iz Europe, Amerike i Azije brinemo da su proizvodi kvalitetni, ekološki odgovarajući i tehnološki napredni, a ponuda bogata.

U trgovini FILUS u Bjelovaru i Svetoj Nedelji – Zagrebu pomoći ćemo Vam da odaberete odgovarajuću podnu oblogu (laminat) i ostale pomoćne materijale, ponudit ćemo Vam korisne savjete u pogledu montaže i održavanja.

Naši parketari Vam mogu ponuditi kvalitetnu i stručnu montažu.

Asortiman proizvoda
Laminati